Het Gem World-team

Bij Gem World geloven we dat elke klant ethische edelstenen verdient met de beste service, ongeacht de steen of prijs.

Onze visie

Elke klant behandelen we als een partner

We beschouwen elke klant als een partner en streven steeds naar het hoogste serviceniveau. Door de edelstenen persoonlijk bij de bron te selecteren, verzekeren we een uitstekende kwaliteit en keuze voor de juiste prijs.

De toewijding aan onze klanten en het inzicht in hun behoeften heeft ons één van de meest gerespecteerde en betrouwbare spelers in de branche gemaakt.

Onze ethische visie

Onze jarenlange ervaring en grondige marktkennis heeft echter geleid tot een transparante en compacte supply chain waar we trots op zijn.

Bij Gem World bewaken we steeds zorgvuldig de oorsprong van onze edelstenen. We hechten veel belang aan het milieu, duurzame arbeidsvoorwaarden en streven ernaar om traceerbaarheid en transparantie te bieden met betrekking tot uw productvereisten.

Bovendien zijn we ook lid van ICA.

Meet the team

Guy Gorenstein
Eigenaar

Guy Gorenstein trad in 2004 toe tot Gem World, na zijn opleiding in het snijden en polieren van diamanten. Hij is gespecialiseerd in diamant machines van België (WTOCD),diamantgradatie, ruwe diamanten en gemmologie (HRD).Na het overlijden van zijn vader, Jehuda Gorenstein (oprichter van Gem World), in 2010, nam Guy de zaak over en werd zaakvoerder.

Elinor Hassin
Accountant

Elinor Hassin is de rots in de branding van Gem World. Ze is de echtgenote van Guy Gorenstein en moeder van hun 3 prachtige kinderen. Daar Elinor onze zelfstandige boekhouder is, zal je haar niet vaak op kantoor tegenkomen. Sinds 2011 helpt ze Guy met de administratie van Gem World en in 2015 behaalde ze haar diploma accountancy.Momenteel volgt Elinor een ITAA stage om zo gecertifieerd accountant te worden.Naast haar vele hobby’s heeft Elinor natuurlijk ook een grote passie voor kleurstenen.

Sarah Serapiglia
Assistente

In 2021 vervolledigde Sarah Serapiglia het Gem World team als nieuwe Sales Assistant. Een enthousiaste jongedame die ongeduldig is meer te leren over de pracht van kleurstenen.Sarah werd in dienst genomen om de stijgende vragen van klanten bij te houden. Met een goede kennis van het Frans, Nederlands en Engels is zijde perfecte toevoeging voor ons team.

Onze geschiedenis

19
19
82

Gem World werd in 1982 opgericht door Jehuda Gorenstein. Hij vestigde zich onmiddellijk als een belangrijke autoriteit in de handel in edelstenen.

20
20
04

In 2004, na zijn vorming in het slijpen en polijsten van diamanten, kwam Guy Gorenstein bij Gem World.

10

In 2010 stierf Jehuda en nam zijn zoon Guy Gorenstein het bedrijf over.

16

In 2016 vervoegde Maxime Ruelle het Gem World-team.

19

Gem World werd in 2019 lid van SBD, Syndicaat der Belgische Diamantnijverheid.

21

Gem World wordt lid van ICA, International Colored Gemstone Association.

Sinds 2021 is Guy Gorenstein ook bestuurslid van SBD, in de hoop onze nijverheid te beschermen en in de beste richting te duwen.